CADEAU: GRATIS VIDEOTRAINING

Droom jij ervan om te gaan doen waar je echt voor bestemd bent, wellicht als zelfstandig ondernemer?

Hoe zou dat voelen? Eindelijk doen wat echt voldoening en energie geeft en daar ook nog eens meer mee gaan verdienen.

Maar wat als je nog niet heel concreet hebt wat echt jouw ding is of hoe je de volgende praktische stap gaat zetten naar een inkomen?

In deze 5 waardevolle video's gaan we ontdekken wat echt jouw ding is en hoe je daarna de volgende praktische stap zet op weg naar zelfstandig ondernemerschap.

Nu aanmelden doe je hier -->

Het is gratis, geen addertjes. Je ontvangt 5 video's en een uitnodiging voor onze besloten Facebookgroep voor deelnemers. Je kunt je altijd weer afmelden. privacyverklaring

VAN BAAN NAAR BUSINESS VIDEOTRAINING

  • 5 Dagen elke Dag een korte, impactvolle video met bijbehorende opdracht.
  • De enige effectieve methode om SNEL terug naar je kern te gaan en te ontdekken waar je voor bestemd bent.
  • De vervolgstappen om je passie veilig om te zetten naar een inkomen, ook al zie je vooral risico's
  • Bekijk de video's op je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt

Wanneer is deze training voor jou?

Als je:

  • Liefst binnen nu en 3 jaar als zelfstandige start
  • Niet 100% concreet hebt wat nou echt jouw ding is om te gaan doen
  • Wel ideeën hebt, maar de volgende stap niet neemt, omdat je teveel risico's ziet
  • Betekenisvol werk wilt doen waarmee je een bijdrage levert aan de wereld en tevens financieel een flinke sprong maakt

Al meer dan 3500 enthousiaste deelnemers

"Ik geef graag een reactie nu na 5 video's: WAUW! Wat een pakkende vragen en eigenlijk heel "simpel" nu op papier gekregen wat al lange tijd ronddwaalde in mijn hoofd. Maar ik raakte het steeds kwijt... 😫Nu tot aan de tenen toe gemotiveerd om het te DOEN! Jij hebt het over dankbaar zijn: ik ben jou ENORM dankbaar voor wat je in korte tijd voor mij hebt betekend: D A N K J E W E L😁"  

AUKJE

"Dank voor je inspirerende en interessante video's. Je komt echt tot de kern van dingen en hebt mij aan het denken gezet. Al enige tijd loop ik rond met twijfel en vragen over wat ik moet doen. Er zit in mij een ongetemde drive en wil om te groeien / leren maar in mijn huidige baan komt maar 10% van die drive tot uiting."  

MAARTEN

"Onlangs heb ik je videotraining gevolgd met als afsluiter het webinar. Ik zat al een tijdje vast, wist niet wat ik wilde. Ik werd wanhopig. Wat wilde ik nu? Wat paste bij mij? Waar werd ik nou gelukkig van? Jouw filmpjes met korte uitleg en zeer effectieve vragen hebben ervoor gezorgd dat ik weer dichtbij mezelf kwam te staan en dat ik eindelijk echt duidelijk voor mezelf kreeg wat voor mij goed voelt en waar ik voldoening uit haal. Nu kan ik gericht op zoek en hoef ik niet meer panisch te zoeken op vacature-sites. Ik heb een rust over me heen gekregen en dat voelt fantastisch! Echt dankjewel daarvoor! Ik had niet gedacht dat een vijfdaagse training zoveel effect kon hebben!"

BARBARA