Je kent ze vast, die mensen die al van kinds af aan weten wat ze later willen worden.

 

Ze hebben geen enkele twijfel, weten precies waar ze voor bestemd zijn en laten zich door niemand op andere gedachten brengen.

 

Dit is wat ik wil… Klaar…

 

Ik noem ze de Voorbestemden.

 

Ik was jaloers op die mensen… Ze hoefden die hele zoektocht naar zichzelf niet af te leggen en niet jarenlang in verkeerde banen te zitten die helemaal niet bij hun pasten.

 

Naast de voorbestemden zijn er nog 3 andere soorten mensen die we zien:

 

Zwervers

 

Dit zijn 90% van de mensen. Ze zijn zich onbewust van hun eigen kracht en kwaliteiten en hebben nooit geleerd om die te ontdekken. Ze willen er eigenlijk ook geen werk in stoppen en durven niet in hun eigen ziel te kijken, omdat ze bang zijn wat ze tegenkomen. Ze vinden het hele idee van passie maar onzin.

 

Waarom heb je dat nodig? Als ze maar inkomen hebben is het goed. Maar eigenlijk is dat een innerlijk beschermingsmechanisme. Diep van binnen zijn ze bang voor verandering, maar ze houden zich sterk en overtuigen zichzelf er constant van dat dat ze niet moeten zeiken maar gewoon moeten werken.

 

Herontdekkers

 

Deze mensen zijn klaar om hun hele leven overhoop te halen om hun ideale leven te gaan leven en een impact te gaan maken. Het is vaak een lastig pad met veel ups en downs en interne struggles. De herontdekker probeert zijn oude ik achter zich te laten en zijn onderdrukte, echte zelf naar boven te halen. Als hij dat eenmaalĀ gedaan heeft is hij of zij echter niet meer te stoppen.

 

Bijna maar net niet

 

Dit type is er zo dichtbij om te ontdekken wat echt zijn ding is. Alleen het laatste puzzelstukje mist nog. Misschien is hij/zij zich op de verkeerde branche/doelgroep of op verkeerde kwaliteiten aan het focussen. Deze persoon is constant op zoek naar een zinvol leven en kunnen anderen gek maken met hun zoektocht. Maar ze kunnen ook anderen inspireren om een zinvol en betekenisvol leven te gaan leiden.

 

Nou ben ik heel benieuwd: In welk type herken jij jezelf? Deel het met me hieronder in het commentaarveld!

Ps: Wil je aan de slag met de #BeFirst Methode en vanuit de kern van wie je bent straks de overstap maken naar een inkomen als zelfstandige? Download dan de gratis gids Hoe Ontsnap Je Uit Je Gouden Kooi?

Shares
Share This