Doorbraak Sessie V3

Hoe zou het voelen wanneer je over 6-12 maanden exact weet wat je wilt, helemaal in je kracht staat, je eigen bedrijf hebt ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en je eerste klanten hebt?

  • Ben je zo tussen de 30 en 50 en heb je dat gevoel in je onderbuik dat er veel meer in zit?  
  • Functioneer je niet binnen een bedrijf of organisatie waar je baas de show runt en je steeds weer tegen muren aanloopt?
  • Vraag je je constant af waarom je dit werk ook alweer doet, behalve voor de zekerheid van inkomen?
  • Weet je niet wat je echte passies & unieke talenten zijn of heb je teveel ideeën waardoor je niet kunt kiezen?
  • Droom je over de vrijheid van het werken als zelfstandige, maar blijft het bij nadenken, omdat je het HOE & WAT niet concreet genoeg krijgt en het eigenlijk ook wel een hele spannende gedachte vindt? 

Dan kunnen wij je waarschijnlijk helpen via ons 'Van Baan Naar Business Programma' of met Individuele Coaching. In het afgelopen jaar gingen meer dan 200 mensen je voor!

Even realistisch...

We hebben geen magische pil voor je. Ik geloof namelijk niet in een 'Ontdek je Passie in 1 dag' of 'Verdien je eerste 100.000 Euro in 3 maanden' programma dat je beduusd en teleurgesteld achter laat, want ik en ook de rest van mijn team hebben het hele proces van werknemer naar succesvol ondernemer zelf doorlopen.

We kennen de weg, de emoties en twijfels die erbij horen en de strategie die het beste werkt.  

Onze programma's en coaching zijn niet voor iedereen, daarom kun je je ook niet zomaar aanmelden.

We werken samen met ons team aan jouw persoonlijke en zakelijke transformatie en leggen het pad samen met jou af, zoals we ook voor de nieuwe ondernemers in onderstaande video's gedaan hebben.

Dat doen we in jouw tempo en met aandacht voor jou, want jouw persoonlijke situatie is altijd uniek. 

Daarom is de eerste stap een online gesprek van ongeveer 30 minuten met onze business manager Fatima Perdijk of met Bas Smeets. Samen analyseren we jouw situatie, waar je naar toe wilt, waar je tegen aan loopt, wat je al geprobeerd hebt en kijken we of we erop vertrouwen dat we je ook echt kunnen helpen. Alleen dan nodigen we je uit om mee te doen en krijg je een passend aanbod van ons. Of je daarop in gaat is natuurlijk aan jou.

VRAAG JOUW SESSIE AAN

Na je aanvraag en het boeken van de afspraak sturen we je een introductiekit met alle details ter voorbereiding op ons gesprek


ERVARINGEN VAN ONZE DEELNEMERS


Waarschijnlijk twijfel je al een hele tijd over je toekomst. Wanneer je open minded bent om het op een andere manier aan te pakken, vraag dan een gesprek aan.

Zodat je in je eigen tempo met de juiste begeleiding echte stappen kunt zetten richting een betekenisvol leven dat je meer energie, voldoening en vrijheid oplevert. Op een veilige en verantwoorde manier.

VRAAG HIER JOUW SESSIE AAN

© Van Werk Naar Passie 2018 | Kennemerland 18 | 5235 NA 's-Hertogenbosch | Privacyverklaring