Wat een energie vandaag! Wat is jouw missie in je leven? Waar ...

Poeh! Wat een energie en inspiratie voel ik vandaag door mijn lijf stromen! Wat is jouw missie hier op aarde? Waarom leef je eigenlijk, wat is jouw doel hier? Allemaal dingen die voor mezelf steeds duidelijker geworden zijn de laatste jaren in mijn proces van zelfontwikkeling en zelfontdekking. Weet jij het al? Wat is jouw doel, jouw missie, jouw eigen unieke bijdrage die je wilt leveren die dat fantastische gevoel van voldoening en energie in je oproept? Let me know!

Geplaatst door Bas Smeets - Van Werk Naar Passie op zondag 13 augustus 2017

Wat een flinke dosis energie en inspiratie stroomt er vandaag door me heen!

ik geloof dat iedereen een eigen missie heeft.

En het gevoel wanneer je steeds dichter bij jouw eigen missie komt, bij jouw eigen unieke bijdrage aan de wereld, zoals ik het noem, is zo lekker.

Het is een gevoel van vertrouwen, van rust, van weten dat het goed is zo. En daarnaast lijkt het wel alsof er een knop omgezet wordt in je hoofd. De ideeën beginnen te stromen, je haalt overal inspiratie vandaan, je ontdekt een creatieve kant in jezelf waarvan je wellicht helemaal niet wist dat je hem had.

En dan ga je aan de slag, werken voelt niet meer als werken. Het lijkt alsof je een onuitputbare bron van energie gevonden hebt. Je wordt ‘s ochtends wakker en kunt niet wachten om aan de slag te gaan. Waar je eerder misschien je bed niet uit kon komen.

Iedereen heeft zo’n missie. Iedereen heeft op zijn eigen unieke manier een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld. Hoe groot of hoe klein dan ook.

Het komt er alleen niet bij iedereen uit.

En dat is ook niet raar, het is niet jouw fout. We hebben onszelf altijd klein gehouden en geleerd vooral de zekerheid op te zoeken en alle risico’s te vermijden.

Maar zeg nou eerlijk, heeft dat jou gelukkig gemaakt? Heeft het gewerkt?

Het is tijd om het op een andere manier te doen. Ga naar binnen, zoek in jezelf. Wat maakt jou uniek? Wat is jouw missie hier?

Dat is het pad dat je echte en langdurige voldoening gaat geven. Dat is wat je uiteindelijk een diep gevoel van rust en vertrouwen op gaat leveren.

En dat vind je niet op een vacaturesite, via google, op Facebook of op TV.

Het zit allemaal al in je. Go find it.

Weet je al wat echt jouw ding is? Laat het me weten in het commentaarveld hieronder.

Shares
Share This