Individuele Coaching in Den Bosch of via Skype
Individuele Coaching in Den Bosch of via Skype

Maak met mijn begeleiding de overstap van baan naar business

 

Mijn definitie van werken is:

Door middel van jouw eigen unieke bijdrage problemen oplossen voor mensen of organisaties, waar je goed voor betaald wordt en waarmee je de wereld een betere plek maakt.

 

Maar wat nou als je niet weet wat jouw eigen unieke bijdrage, of als je het zo wilt noemen, je passie, is? Of wanneer je niet weet hoe je dit nu omzet naar een inkomen als zelfstandige?

 

Wellicht worstel je ook al langer met je loopbaan, weet je niet precies welke richting je op wilt of heb je wel ideeën maar lijkt het er maar niet van te komen. Liefst wil je wel als zelfstandige aan de slag, maar je weet nog niet hoe, of dat realistisch is en of dat inderdaad wel de juiste keuze zou zijn.

 

Met een individueel coaching traject krijg je weer duidelijkheid en zekerheid  Je krijgt weer vertrouwen in je eigen toekomst. Daarbij richt ik mij specifiek op dertigers en veertigers die al flink wat werkervaring hebben en weten wat ze in ieder geval niet meer willen.

 

Meer dan 90% van onze cliënten bereikt in een individueel traject hun doelen die ze vooraf gesteld hebben.

 

Volgens onderzoeken van TNO en het CBS (2016) zijn meer dan 40% van de Nederlanders ongelukkig op hun werk. Ongelukkig betekent meestal dat ze geen energie en voldoening halen uit hun werk.

 

Maar waarom blijven we dan toch allemaal zo massaal in een baan die ons zo ongelukkig maakt?

 

Die vraag hebben we in een eigen enquête gesteld aan meer dan 3000 Nederlanders.

 

DE 7 REDENEN WAAROM WE BLIJVEN ZITTEN IN WERK DAT ONS ONGELUKKIG MAAKT.

En dit zijn de antwoorden:

 1. Je weet niet wat je nu ECHT wilt en kunt
 2. Je bent bang om de ‘zekerheid’ van je huidige baan kwijt te raken
 3. Je durft geen risico te nemen vanwege een gevoel van financiële verantwoordelijkheid
 4. Je kunt niet kiezen en bent bang dat je de verkeerde keuze maakt
 5. Je hebt last van faalangst en bent bang dat het je niet gaat lukken
 6. Je hebt niet voldoende zelfvertrouwen
 7. Je voelt je onzeker en hebt een negatief zelfbeeld

 

Misschien herken je er wel een paar bij jezelf?

 

WANNEER INDIVIDUELE COACHING?

Individuele coaching met Bas of een van onze teamleden gaat je helpen wanneer je een of meer van bovenstaande antwoorden in je zelf herkent en in een van de volgende situaties zit:

 • Je twijfelt of je als werknemer door moet gaan of als zelfstandige beginnen
 • Je wilt je huidige werk absoluut niet nog 10 jaar doen, maar weet niet precies wat dan wel
 • Je weet dat er meer in je zit, maar het lijkt er niet uit te komen
 • Je bent op zoek naar een gevoel van betekenis en voldoening
 • Je weet wel wat je wilt, maar door je eigen blokkades en angsten doe je het niet
 • Je wilt nu als zelfstandige starten, hoe pak je dat aan en zorg je voor het juiste business model en klanten?
 • Je bent al begonnen als zelfstandige, maar hebt een omzet van minder dan 100.000 Euro en het voelt alsof je elke maand weer moet vechten om klanten binnen te halen

 

Maar, een individueel traject is niet voor iedereen. Ik heb beperkte tijd en kan slechts 3 mensen tegelijkertijd begeleiden in een individueel traject.

 

ALLES WAT JIJ NODIG HEBT

Vaak gaan we echt de diepte in. Ik wil dat je concrete resultaten gaat zien en dat je ook daadwerkelijk jouw ‘passies’ gaat omzetten naar werk dat bij je past. Dat jij je potentieel gaat ontdekken EN benutten. Uiteindelijk wil je ook geld verdienen met je passie, natuurlijk.

 

Afhankelijk van hoe je in het leven staat, hoezeer je in je eigen kracht staat en welke onzekerheden en/of angsten je hebt pakken we alle mentale en emotionele blokkades aan die succes in de weg staan.

 

Dit doen we naast traditionele coachingstechnieken met methoden zoals NLP, EFT en Hypnose.

 

WAT ALS…

Wat gaat er veranderen in je leven wanneer je weer een gevoel van richting hebt?  Wanneer je in je eigen kracht staat, weet wie je bent, waar je voor staat en wat jouw eigen unieke bijdrage is en hoe je dat omzet naar een eigen business?

 

Wanneer je in je eigen kracht staat, zelfzeker bent en weet waar je naartoe gaat uit zich dat in vertrouwen. Een innerlijk vertrouwen in jezelf en in je toekomst. Je creëert een gevoel van Passie voor het leven.

 

Je werkt met plezier en haalt er energie en voldoening uit. Want dit is echt jouw ding, jouw eigen bijdrage om de wereld een stukje mooier te maken. En je hebt er ook nog eens een fantastisch business model van kunnen maken zodat je er nog goed voor betaald wordt ook.

 

HOE GA IK JE HELPEN?

Na je aanvraag stuur ik je een intake formulier, dat me helpt om inzicht te krijgen in jouw situatie. Wanneer ik denk dat je bij mij op de juiste plek bent, plannen we een vrijblijvend introductiegesprek in.

De afspraken vinden plaats op onze locatie in Den Bosch of online.

 

AFSPRAAK MAKEN

Wil je mijn hulp om nu eindelijk jouw passie, jouw unieke bijdrage, te gaan ontdekken en dit om te zetten naar werk dat je energie en voldoening geeft en waar je ook een inkomen mee kunt verdienen?

 

Stuur dan een mailtje aan [email protected] met een duidelijke beschrijving van jouw vraagstuk en je contactgegevens. Dan neem ik contact met je op.

ontsnap uit je gouden kooi

Hoe Ontsnap Je uit Je Gouden Kooi en Maak Je Straks de Overstap Naar Zelfstandig Ondernemerschap?

Bas Smeets

Bas Smeets

NLP Master Coach, Ondernemer met Passie

Ik ben Bas, 42 jaar uit Den Bosch en de oprichter van ‘Van Werk Naar Passie’. Samen met ons fantastische team leer ik mannen en vrouwen die klaar zijn met hun baan en die op zoek zijn naar energie, voldoening en zingeving om hun eigen unieke bijdrage te gaan leveren aan een betere wereld en daarmee meer te verdienen als zelfstandig ondernemer.
Mijn eigen zoektocht naar voldoening, vrijheid en geluk heeft me op een langdurig pad van zelfonderzoek gezet. Coaching, Psychologie, NLP, Hypnose, EFT, Mindfulness, Spiritualiteit, Reiki, Sjamanisme en het creatie proces volgens de Quantumfysica zijn thema’s waarin ik me constant verder blijf ontwikkelen. Uiteindelijk heb ik gebaseerd op mijn ervaring De BeFirst Methode gecreëerd om binnen 3 maanden jouw unieke bijdrage in jezelf te ontdekken en dit vol vertrouwen om te zetten naar werk dat je meer energie, meer voldoening en meer geld oplevert. Ik ben ook aangesloten bij Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaancoaches.