Wat blokkeert jou om verder te komen?

Je hebt een fantastisch business idee waar je mee aan de slag zou willen. Maar je doet het maar niet en blijft steeds uitstellen. Herkenbaar? Check dan de video 😉 Durf je jouw blokkades hieronder te delen? Ik vind het superknap wanneer iemand zich kwetsbaar durft op te stellen! #vanwerknaarpassie #oudeblokkades

Geplaatst door Bas Smeets - Van Werk Naar Passie op zondag 20 augustus 2017

Wat zit er in de weg?

Je hebt een idee. Je wilt dolgraag van je passie je werk maken.

Maar toch blijf je uitstellen. Je ziet vooral risico’s en dus blijft het allemaal bij denken dromen. In de video geef ik je een tip om te ontdekken waar die blokkade vandaan komt.

We hebben allemaal in ons leven gebeurtenissen meegemaakt die ons gevormd hebben tot de persoon die we nu zien. Dat kunnen zowel positieve als negatieve gebeurtenissen zijn.

Door eens op onderzoek uit te gaan wat nou de meest impactvolle gebeurtenissen uit jouw leven waren en welke invloed ze op jouw persoonlijkheid gehad hebben zie je vaak wat er in de weg zit.

Wat heb je op die momenten geleerd over het leven en over de wereld? Heb je ooit eens gezegd: dit nooit meer!? En doe je onbewust misschien alles om bepaalde situaties te vermijden?

Zodra je bewust kunt maken wat er in de weg zit heb je de eerste stap gezet om je blokkades te doorzien en je er steeds minder door te laten leiden.

Het mooiste van het verleden is dat het achter je ligt. Je hebt nu op dit moment zelf alle macht om nieuwe keuzes te gaan maken.

Doe dat ook 😉

Shares
Share This